Veszprémi fordító iroda

A Veszprémi fordítóiroda Veszprém városában és a Balaton környékén kínál Önnek hivatalos fordítást, szakfordítást, tolmácsolást és lektorálást számos európai nyelven (angol, német, cseh, szlovák, román, orosz, francia, olasz, spanyol, szerb, horvát, ukrán, holland, svéd, dán, török, lengyel). Célunk, hogy hatékonyan, kedvező feltételek és árak mellett segítsünk mindenkinek, akinek minőségi fordításra, szakfordításra van szüksége.

A Veszprémi fordítóiroda egy olyan tolmács és fordítóiroda, amely rendkívül nagy tapasztalattal rendelkezik az európai nyelvek fordítása terén és számos hazai vállalkozásnak, cégnek és magánszemélynek segített már az elmúlt néhány év alatt.

Gyorsfordítás, expressz fordítás, SOS fordítás

A gyors fordításnak köszönhetően Ön sok esetben még aznap visszakapja a lefordított szöveget, így nem kell napokat várnia. Velünk bátran tervezheti a napjait, ránk nyugodtan számíthat a fordítás, szakfordítás, hivatalos fordítás terén akkor is, mikor sürgősen szüksége van egy leforídtott dokumentumra.

Magyar-angol szakfordítás

Minőségi, megbízható magyar-angol vagy angol-magyar fordítás Veszprémben a Veszprémi fordítóiroda segítségével, ahol a fordítást igényelni mostantól gyerekjáték. Győződjön meg róla Ön is!
Általános és üzleti angol fordítás, műszaki fordítás, egészségügyi vagy jogi anyagok fordítása szakszerűen akár másnapra.

A rendelés menete nagyon egyszerű: 

1. küldjön nekünk egy e-mailt a fordítással
2. mi megírjuk a részleteket
3. Ön megrendeli
4. mi elkészítjük
5. visszaküldjük Önnek a számlával együtt
6. Ön rendezi a fordítás díját

Legyen bármilyen angol fordítási igénye, mi ígérjük, hogy gyorsan és szakszerűen elkészítjük Önnek a kívánt szöveget. A hivatalos angol fordítást ellátjuk pecsétünkkel is, így azt bármilyen hivatalos szervhez benyújthatja.

A legnépszerűbb hivatalos fordítások:

 • Cégkivonat, társasági szerződés, alapító okirat
 • Éves beszámoló
 • Illetőségi-, jövedelem, adóigazolás
 • Bírósági végzés, határozat
 • Iskolalátogatási igazolás
 • Érettségi, OKJ, diploma, oklevél, bizonyítvány
 • Leckekönyv, index
 • Erkölcsi bizonyítvány, jogosítvány
 • Személyi igazolvány, lakcímkártya, jogosítvány
 • Orvosi igazolás, lelet

Magyar-német fordítás, német-magyar fordítások

Közeledik a turista szezon és német fordításra van szüksége? Weboldalt, étlapot, szórólapot vagy más marketing szöveget szeretne németre fordíttatni? Irodánk nagy tapasztalatot szerzett már az ilyen és ehhez hasonló fordítások terén is.

Professzionális német fordítás Veszprémben anyanyelvi fordítók által, első osztályú minőség, kedvező árak mellett.

Oldja meg német gondjait egyszer s mindenkorra. Bennünk egy megbízható partnerre talál, legyen az üzleti levelezés fordítás, német műszaki szövegek fordítása vagy hivatalos fordítás.

Fordítás szláv nyelvekre: cseh, szlovák, lengyel, horvát, orosz fordítás

A Veszprémi fordítóiroda egyedülálló kapcsolatokkal rendelkezik ezekben az országokban, így viszonylag gyorsan képesek vagyunk akár nagyobb terjedelmű fordítást is megszervezni cseh, szlovák, lengyel, horvát vagy orosz nyelven. Anyanyelvi fordítók segítik a fordítást precíz módon elkészíteni, akik mindent elkövetnek az Ön sikere érdekében. Ha kell, akár munkaidőn kívül is vállalják az S.O.S. fordítások elkészítését bármilyen nyelvre.

Francia, olasz, spanyol, román, portugál fordítás

A latin nyelvből kialakult nyelvek, mint a spanyol, olasz, francia, román rendkívül szépek és divatosak napjainkban, egyre többen tanulják őket hobbi szinten. Mi azonban nem ismerünk kompromisszumokat, kizárólag profi fordítókkal dolgozunk együtt, akik anyanyelvi szinten beszélik valamelyik latin nyelvcsaládba tartozó nyelvet.

Színvonalas spanyol fordítás Veszprémben, Siófokon vagy Balatonfüreden.

Részletes tájékoztatást szívesen nyújtunk Önnek az alábbi telefonszámon:

Hiteles vagy hivatalos fordításra van szükségem?

Hiteles fordítás
Hiteles fordítást a legtöbb dokumentumról idehaza az OFFi (Országos Fordító- és Fordítás Hitelesítő Iroda) adhat. Ennek főként akkor van szerepe, ha Ön valamilyen idegen nyelvről magyarra szeretne fordítást, s azt itthon az Okmányiroda, Kormányablak vagy más hasonló szerv kéri.

Hivatalos fordítás
Ha magyarról idegen nyelvre, például angolra vagy németre szeretné, úgy sok esetben elég az általunk készített hivatalos fordítás is. A fordítást ilyenkor ellátjuk bélyegzővel és tanúsítvánnyal, majd átfűzzük nemzeti színű zsineggel is. Külföldön ezeket eddig elfogadták. Így Ön nem csak pénzt, de időt is spórolhat.

Amennyiben idegen nyelvről magyarra szeretne hivatalos fordítást, úgy előtte érdeklődjön nálunk telefonon. Mondja el, hogy melyik szervnél mit intéz, s kollégáink készségesen állnak rendelkezésére, tájékoztatni fogjuk a lehetőségekről.

Jogi, műszaki, orvosi szakfordítások

Természetesen irodánk szakfordításokban is tud Önnek segíteni:

 • jogi szakfordítás (adásvételi szerződés, munkaszerződés, bírósági iratok, ítélet, végzés, határozatok)
 • műszaki szakfordítás (gépkönyv, használati utasítás, kézikönyv, CE tanúsítvány)
 • orvosi, egészségügyi szakfordítás (kórházi zárójelentés, ambuláns lap, lelet)

Együttműködő irodák az országban:

Bilingua Fordítóiroda Miskolc

Írjon nekünk: glajtos@yahoo.com