Fordítás

“A fordítás egy gyönyörű szakma, mert segítségével a világ különböző népei kommunikálhatnak egymással, tanulhatnak egymástól, üzletek köttetnek, barátságok születnek, és mindenki boldogabbnak érzi magát egy kicsit.”

Fordítóirodánk, a Veszprémi fordítóiroda segít Önnek kommunikálni külföldi üzleti partnereivel, ismerőseivel, barátaival.

Egyszerű és hivatalos (pecséttel, záradékkal ellátott) fordítások készítése az alábbi nyelveken: angol, német, francia, szlovák, cseh, román, orosz, horvát, szerb, lengyel, holland, ukrán, portugál, mongol, török, arab, bolgár, spanyol.

A hivatalos fordítást elsősorban azok veszik igénybe, akik valamilyen dokumentumot hivatalosan szeretnének lefordíttatni, s így be tudják azt nyújtani nem csak itthon, de külföldön is. Legyen az banki szerződés, anyakönyvi kivonat vagy bizonyítvány fordítás, a Veszprémi fordítóiroda segít Önnek gyorsan és szakszerűen elkészíteni a fordítást.

Mit fordítunk valójában?

Turisztikai szövegek, étterem weboldalának fordítása, étlap, menü fordítása számos nyelvre egyszerűen és gyorsan, jogi dokumentumok (határozat, végzés, ítélet, szerződés, adásvételi szerződés stb.) fordítása, műszaki fordítás, termékkatalógus, prospektus, használati útmutató, orvosi igazolás, táppénzes papír, adóigazolás, cégkivonat fordítása a hét minden napján.

Irodalmi szövegek fordítása, könyv fordítás, regény vagy novella fordítása a legtöbb európai nyelven. Az ilyen nagyobb terjedelmű szövegek esetén egyedi díjszabás érvényesül, részletekért hívjon az alábbi számon!

Hivatalos vagy egyszerű fordítást szeretne?

A különbség abban áll, hogy az egyszerű fordítást legtöbbször elektronikusan, email formájában küldjük vissza Önnek, míg a hivatalos fordítás papíron ki van nyomtatva, pecséttel és záradékkal ellátott, s azt a legtöbbször személyesen veheti át, vagy postázzuk az Ön címére, cégének székhelyére.

Fordítás határidők a Veszprémi Fordítóirodánál

Egyszerű fordítás esetén ez a határidő 48 óra szokott lenni, de tudunk ennél gyorsabban is dolgozni, ha előre vesszük az Ön anyagát, akkor akár 24 óra alatt el tudjuk azt készíteni, ennek viszont 25%-os felára van a fordítási díjon felül.

Nagy terjedelmű szöveg vagy több oldalas szerződések, tanulmányok, könyv fordítás vagy nagyobb weboldal fordítás esetén a határidő több nap, de akár néhány hét is lehet, megegyezés szerint. A jó fordításhoz idő kell, ezért szeretnénk hangsúlyozni, hogy ha lehet, akkor időben küldje át a szöveget, így mi nyugodtabban dolgozhatunk és minőségi munkát végezhetünk.

Fizetés a fordításért, átadás, átvétel

A fizetés általában átutalással vagy befizetéssel szokott történni a számlaszámunkra a fordítás átadása után. Egyszerű fordítás esetén a fordítást elektronikus úton küldjük Önnek vissza, majd általában másnap postázzuk a számlát is az Ön által megadott cégnévre.

Fordítás rendelés Veszprémben

A Veszprémi Fordítóirodában angol, bolgár, cseh, holland, német, francia, olasz, spanyol, portugál, szlovén, horvát, észt, lengyel, román, orosz, ukrán nyelvű fordítást rendelhet tőlünk, amit mi a lehető leggyorsabban elkészítünk tapasztalt fordítóink révén.

Hivatalos fordítás, angol, német, szlovák, román, spanyol fordítás Veszprémben a Veszprémi Fordítóiroda segítségével.