Egyéb szolgáltatásaink

Lektorálás, szövegjavítás, korrektúra

Amennyiben a fordítás megjelenik valamilyen nyomtatott kiadványban, vagy nagyon fontos, hogy tökéletes, hibátlan legyen, úgy ajánljuk Önnek a nyelvi lektorálás szolgáltatásunkat, amikor egy hivatalos anyanyelvi fordító megvizsgálja a kész fordítást és kijavítja az esetleges hibákat, jelzi, ha rossz a szórend, vagy nem a legmegfelelőbb szó került alkalmazásra. Ezt a tevékenységet sokszor korrektúra szó alatt is emlegetik a szakmában.

Az ilyen lektorálás után az ember nyugodtan elküldheti a szöveget a nyomdának, mi kezeskedünk érte, hogy abban nem lesz sem nyelvtani, sem helyesírási hiba, nem fog benne két szóközt találni egymás után és a pont, vessző után is mindig lesz szóköz.

Tolmácsolás, szinkron tolmácsolás, konszekutív tolmácsolás Veszprémben

Mint a legtöbb fordítóiroda természetesen a Veszprémi Fordítóiroda is foglalkozik tolmácsolással és tolmácsok közvetítésével a legtöbb európai nyelven, mint például az angol, német, francia, olasz, spanyol, horvát, szerb, szlovák, cseh, román, orosz, ukrán.

Angol vagy német konferencia tolmácsolás, konszekutív és kísérő tolmácsolás kedvező feltételek mellett, tolmácsolás Veszprémben vagy a Balaton más városaiban (Siófok, Balatonfüred, stb.) előzetes megegyezés alapján.

Tolmácsaink rendkívül rugalmasak, kommunikatívak, jó megjelenésűek és kitűnően beszélik mindkét nyelvet, képesek akár hosszabb időn át is szinkrontolmácsként dolgozni.

Szolgáltatásainkról érdeklődjön telefonon a 06 30 2199 300 számon!