Hivatalos fordítások

Hivatalos fordítás Veszprémben a Veszprémi Fordítóirodában rendkívül kedvező feltételek mellett az alábbi nyelveken:

A hivatalos fordítás általában benyújtásra kerül a hatóságokhoz, ezért azt minden esetben ellátjuk záradékkal és pecséttel, így hivatalos fordításnak minősül itthon és külföldön is.

A hivatalos fordítás elkészítéséhez elég a fénymásolatot hozzátűzni, az eredeti dokumentum megmarad Önnek. Ezért elég, ha emailben átküldi a dokumentumot, beszkennelve, mi azt kinyomtatjuk és hozzátűzzük a fordításhoz, majd ellátjuk bélyegzővel.

Általában a következő iratokról szoktunk ilyen hivatalos fordítást készíteni:

  • erkölcsi bizonyítvány (16.500 Ft)
  • anyakönyvi kivonat (16.500 Ft)
  • középiskolai bizonyítvány – OKJ, szakmunkás, érettségi, szakközépiskolai (16.500)
  • jogosítvány, útlevél, lakcímkártya (5.000 Ft)
  • családi pótlék igazolás, óvodai igazolás (16.500 Ft)
  • oklevél, főiskolai vagy egyetemi diploma (16.500 Ft)

Hivatalos vagy hiteles fordítást kérnek? 

A hivatalos fordítás nem tévesztendő össze az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda (OFFI) által készített hiteles fordítással, amelyen még magyar szalag is van. A kettő hasonló, de nem azonos. A fordítóirodák itthon hivatalos fordítást készíthetnek bélyegzővel és záradékkal, az OFFI pedig hiteles fordítást. Ha külföldön fogja ezeket használni, akkor viszont teljesen mindegy, hogy melyiket választja, mert az OFFI elsőbbsége csak hazánk határain belül érvényesül.

A hivatalos fordítás orvosi iratokról, szerződésekről és céges iratokról is készülhet, mondja el, mire van szüksége, s amiben tudunk, segítünk szívesen.