Német fordítás

Hivatalos magyar-német fordítások készítése Veszprémben a következő dokumentumokról: 

 • Anyakönyvi kivonatok (születési és házassági)
 • Bizonyítványok (érettségi, szakközépiskolai, szakmunkás)
 • Erkölcsi bizonyítvány
 • Diplomák, oklevelek
 • Családi pótlék igazolás
 • Iskolalátogatási igazolás
 • Egyéb okiratok, dokumentumok
Ezek mindegyike egységesen 12.500 Ft-ba kerül és hét közben 24 óra alatt elkészül.

A Veszprémi fordítóiroda hivatalos német fordításokat készít, amelyek el vannak látva pecséttel és záradékkal. Az ilyen fordításokat a legtöbb hatóság elfogadja Ausztriában, Németországban vagy Svájcban, s ön jelentős összegeket spórolhat meg a hiteles fordításhoz képest, amit csak az OFFI készít idehaza.

Bizonyos ügyeknél előfordulhat, hogy csak a helyben bejegyzett úgynevezett bírósági fordítók által készített fordításokat fogadják be, ezek nagy többsége viszont általában bevándorlási vagy letelepedési célú eljárás szokott lenni. Hivatalos fordítás Veszprémben  rövid időn belül, elérhető árak, gyors ügyintézés, hogy ön időben le tudja adni a kért okiratot.

Német fordítás szinte bármilyen szövegről

Tapasztalt anyanyelvi német fordítóink szinte bármilyen szöveget lefordítanak önnek, s mindezt rendkívül versenyképes árakon, általában 2.40 Ft-ba kerül egy bruttó karakter (szóközt is tartalmaz). Tehát egy 1.000 karakteres szerződés 2.000 Ft, s erre nem jön áfa, mivel áfa mentesen végezzük a fordítási tevékenységet.

Német fordítással a következő esetekben is fordulhat hozzánk:

 • szerződés (adásvételi, megbízási, munkaszerződés), megállapodás fordítása
 • weboldal fordítás
 • prospektus, brosúra, katalógus fordítás
 • számla, céges papírok
 • cégkivonat és aláírási címpéldány, alapító okirat fordítása németre
 • pályázat, tender fordítása
 • használati utasítás, gépkönyv, kezelési útmutató

Irodánk természetesen nem csak németre, de németről magyarra is fordít, s mindezt hasonló feltételek mellett. Hivatalos fordítóink, szakfordítóink különböző területeken dolgoznak, így más készíti el a műszaki fordítást, és más a jogi szövegeket.

Weboldal fordítás németre

Vállaljuk teljes weboldalak, webshopok németre fordítását, lokalizációját kitűnő minőségben. Amennyiben önök úgy érzik, hogy olyan minőségi terméket vagy szolgáltatást kínálnak, amely akár tőlünk nyugatabbra is megállja a helyét, akkor célszerű lehet az ottani fogyasztókat az anyanyelvükön megszólítani. Hiszen minden marketingben jártas ember tudja, hogy ha valaki az anyanyelvén kerül kapcsolatba egy termékkel vagy szolgáltatással, sokkal nagyobb lesz a vásárlási hajlandósága, mintha ugyanazt a bemutatkozó szöveget angolul olvasná.

Üzleti szövegek, levelezések

Néhány cégnél felmerült az igény, hogy a külföldi partnereknek írt leveleket jó lenne németre fordítani, illetve a német válaszokat visszafordítani magyar nyelvre. Ezeket szintén el tudjuk készíteni rugalmasan, általában még aznap visszaküldjük az ilyen rövidebb fordításokat. Bemutatkozó levél, ajánlatkérő és üzleti levél német fordítása Veszprémben. Amennyiben sok ilyen levélről van szó, úgy a levelek terjedelmét rögzítjük egy Excel táblában és elég, ha havonta egyszer elszámolunk velük, tehát nem küldünk minden e-mail fordításról számlát napi rendszerességgel.

Műszaki fordítások, gépkönyvek, használati utasítás fordítása

A használati utasítás és gépkönyv fordítás egy speciális terület, ahol a fordítónak némi műszaki ismeretekkel is kell rendelkeznie ahhoz, hogy egy megfelelő kézikönyvet tudjon átadni a megrendelőnek. A különböző grafikai szoftverek segítségével az útmutatókban található képeket, ábrákat is meg tudjuk tartani, át tudjuk azokat rakni a fordításba. Igyekszünk olyanná tenni azt, mint az eredeti.