Szlovén fordítás

Szlovén fordítás, szakfordítás, lektorálás és tolmácsolás szlovénről magyarra, magyarról szlovénre a Veszprémi Fordítóirodában! A szlovén és szlovák sokszor összekevert nép, nyelv, ország. Bár van hasonlóság a szláv nyelvek között, a Veszprémi Fordítóirodában nem követünk el ilyen hibákat! Anyanyelvi fordítóink minőségi fordítást készítenek Önnek szlovénról magyarra és magyarról szlovénra fordítás esetén is.

Szlovén fordítás szakképzett fordítókkal

A Veszprémi Fordítóiroda olyan anyanyelvi fordítókkal dolgozik, akiknek egy-egy szakterület szókincse a kisujjukban van: szlovén szakfordítás, dokumentumok, hivatalos iratok fordítása számukra rutin. Legyen szó jogi szövegről (munkaszerződés, bírósági végzés, rendőrségi papírok), orvosi szövegről (ambuláns lap, beutaló, zárójelentés, betegtájékoztató), műszaki papírról (használati útmutató) pénzügyi szövegről (bankszámla kivonat, jövedelemigazolás) vagy bármilyen egyéb szövegről, fordítóink munkájában nem talál hibát, fordításainkat külföldön is elfogadják.

Úgy gondoljuk, hogy az tud igazán minőségi, pontos fordítást készíteni, aki nem csupán megtanulta a szavakat, hanem maga is jártas az adott területen, így pontosan tudja, mi mit jelent, s milyen szövegkörnyezetben hogyan használnak egy-egy szót, mi az a kifejezés, ami legpontosabban visszaadja a kifejezni kívánt tartalmat. És a tartalom nem minden, a nyelvhelyesség, s a nyelvezet is számít! A Veszprémi Fordítóiroda munkatársa a fordítás során mindezekre figyelnek.

Ha gyorsan, kedvező áron, minőségi szlovén-magyar, akár magyar-szlovén fordítást szeretne, keressen fel minket az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: glajtos@yahoo.com
Telefonszám: 06-30/21-99-300

Expressz fordítás? Szlovén gyorsfordítás? Ránk számíthat!

Az online ügyintézés és anyanyelvi fordítóink több éves rutinja nagyban meggyorsítja a munkát. Küldje el nekünk a fordítani kívánt szöveget, s mi rögtön küldünk Önnek egy árajánlatot, valamint a várható határidőt. Csapatunkban sok fordító dolgozik, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek, így biztosan van köztük olyan, aki azonnal el tud kezdeni az által küldött szöveg fordítását.

Versenyképes árak, minőség, gyorsaság, megbízhatóság, anyanyelvi fordítók, online ügyintézés, elégedett ügyfelek. Tartozzon Ön is közéjük! Visszatérő megrendelőinknek időnként kedvezményt biztosítunk. Keresse fel a Veszprémi Fordítóiroda munkatársát, s kérjen árajánlatot még ma!
Hívja a 06-30/21-99-300 telefonszámot!

A szlovén fordítás ára

A szlovén fordítás ára lehet darabár vagy karakterszám alapján képzett ár. Az árképzésbe beleszól a szöveg terjedelme, jellege, típusa és esetlegesen az expressz felár alakít rajta. ÁFA felszámítás nincs, rejtett költségekkel nem kell számolni.

Szlovén fordítás a legjobbaktól a leggyorsabban a legbarátibb áron. Szakfordítás, hivatalos fordítás, lektorálás és online ügyintézés könnyíti meg az Ön dolgát, valamint ad biztosítékot a minőségre. Válasszon minket, hogy mihamarabb megoldódjon fordítás gondja!