Lengyel fordítás

Lengyel anyanyelvi fordítót keres? Akkor hívja a 06 30 21 99 300-as telefonszámot, és a veszprémi Fordítóiroda munkatársa azonnal árajánlatot ad Önnek!

Lengyel szakfordítás, lektorálás olcsón Veszprémben!

A szakfordítások elkészítéséhez mindig minden esetben olyan szakfordítóra van szükség, aki anyanyelvi szinten beszéli a lengyel nyelvet, és tökéletesen tisztában van az adott szakterület szókincsével. Minden szakterületnek megvan a maga szakszókincse. Ezért mi olyan lengyel anyanyelvi szakfordítókkal dolgozunk, akik az illető szakterületet a legjobban ismerik, akik naponta használják a szaknyelvet. Ezért tudnak gyorsak lenni, extra rövid határidőket is vállalni. Minden szakterületen minőségi fordítást készítenek.

Lengyel anyanyelvi lektorokkal ellenőrzik a szövegeket, adott esetben lengyel anyanyelvű lektorokat is bevonunk a munkába. Ez persze attól is függ, hogy a megrendelő elfogadja-e az erre vonatkozó javaslatunkat. Ha lengyel szövegeket szeretne hivatalos dokumentumokként használni, akkor mindenféleképpen javasoljuk, hogy anyanyelvű lektoraink is átnézzék a munkát. Így biztosan anyanyelvivé válik a szöveg, a lengyel anyanyelvűek számára nem fog kitűnni, hogy fordítást olvasnak.

Lengyel szövegek lektorálását abban az esetben is ránk bízhatja, ha nem mi készítettük el az adott szöveg fordítását.

Lengyel szakfordítási és lektorálási árainkról

Ha elküldi nekünk a szakszöveget, akkor mi hamarosan jelentkezünk árajánlatunkkal. Ha lektorálás nélküli, úgymond nyersfordításra van szüksége, az kevesebbe kerül. Ha csak lektori munkát vár el tőlünk, az még olcsóbb. Áfa-mentes árakkal dolgozunk, így akár 27%-ot is spórolhat velünk. Kérje árajánlatunkat most a 06 30 443 8082-es számon, vagy a glajtos@yahoo.com címen!

Lengyel tolmácsot rendeljen a Veszprémi Fordítóirodától!

Lengyel anyanyelvi tolmácsaink állnak rendelkezésére nemcsak hétköznapokon, hanem hétvégeken, és szükség esetén ünnepnapokon is! Várjuk mihamarabbi jelentkezését!

Weboldalfordítás, katalógusfordítás, használati utasítások fordítása, lengyel szakszövegek fordítása, lengyel hivatalos fordítás, lengyel szövegek fordítása magyarra vagy magyarról lengyelre a veszprémi Fordítóirodánál olcsón, gyorsan!

Tegyen egy próbát Ön is fordítóirodánkkal, meglátja, Ön is a visszatérő ügyfelek táborába fog tartozni, akiket időközönként kedvezményekben részesítünk! Vegye fel velünk a kapcsolatot most!

Részletekért hívjon most a 06 30 / 21 99 300 számon!