Orosz fordítás

Orosz szakfordítás, igény szerint lektorálás, tolmácsolás oroszról magyarra vagy magyarról oroszra Veszprém legnépszerűbb fordítóirodájában. Ha megbízható fordítót keres, ha hivatalos orosz fordításra van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot! Kereshet minket telefonon ( 06-30/21-99-300 ) vagy e-mailben (glajtos@yahoo.com ) is! A Veszprémi Fordítóiroda bármilyen megrendelés esetén rendelkezésére áll, munkatársunk pedig sok esetben rögtön, de legkésőbb egy órán belül tud árajánlatot adni Önnek.

Orosz fordítás a legjobbaktól

A leggyorsabb fordítóiroda Veszprém városában kedvező áron, gyorsan, minőségi munkát végez. Anyanyelvi orosz fordítóink nap mint nap számtalan különböző típusú szöveget fordítanak, különböző szakterületen jártasak, így bármilyen megrendelés esetén tudunk Önnek olyan fordítót keresni, aki kifogástalan fordítást tud készíteni az Ön számára. Orosz szakfordító munkatársaink pénzügyi, jogi, orvosi, műszaki területen is otthonosan mozognak, de bármilyen egyéb szöveggel fordulhat hozzánk bizalommal, nem ismerünk lehetetlent. Orosz-magyar fordítás és magyar-orosz fordítás egyaránt elérhető.

Gyorsfordítás, expressz fordítás, SOS fordítás oroszról magyarra vagy magyarról oroszra

Anyanyelvi szakfordítóink többéves rutinjának köszönhetően orosz gyorsfordítás is elérhető nálunk! Ha rövid határidőn belül szüksége van az elkészült munkára, keressen minket bizalommal! Nálunk a minőség és gyorsaság kéz a kézben jár, ráadásul áraink is versenyképesek.
Küldje el a fordítandó szöveget, mi pedig egy órán belül megküldjük árajánlatunkat, valamint a vállalási határidőt, hogy ön mihamarabb dönthessen. Amennyiben elfogadja ajánlatunkat, garantáltan a lehető legrövidebb határidőn belül kézhez kapja megrendelés.

Igény szerint orosz lektorálás

Nem csak fordítást, hanem lektorálást is vállalunk, amennyiben Önnek szüksége van rá. Ha van egy orosz nyelvű szövege, amit csupán ellenőriztetni szeretne, bízza ránk. Lektorálás esetén a fordításnál alacsonyabb árral dolgozunk, az árajánlatot ez esetben is egy órán belül megküldjük.
Orosz-magyar és magyar-orosz szakfordítás, gyorsfordítás, hivatalos fordítás, lektorálás jó áron Veszprémben! Tapasztalt anyanyelvi fordítók, rövid határidők, kedvező árak, visszatérő, elégedett ügyfelek. Fordítóink, lektoraink a hét minden napján, külön kérés esetén pedig akár ünnepnapokon is állnak rendelkezésére!

Hívjon minket, vagy írjon e-mailt, győződjön meg Ön is fordítóirodánk megbízhatóságáról!

Az orosz fordítás ára

Ha az orosz fordítás áráról szeretne tájékozódni, keressen minket a fent megadott elérhetőségek valamelyikén!
Amennyiben egyszerű, általános okmányokat fordíttatna, darabárra kell számítania. Ha egyedi, komplex szöveg orosz fordítására van szüksége, az ár egyedi, árképzésünk alapja a karakterszám. Utóbbi esetben az ügymenet meggyorsítása érdekében kérjük, hogy ajánlatkérésekor csatolja a fordítandó szöveg elektronikus változatát (szkennelt vagy fotózott).

Darabáras orosz fordítások:

  • erkölcsi bizonyítvány
  • születési anyakönyvi kivonat
  • házassági anyakönyvi kivonat
  • általános iskolai bizonyítvány
  • gimnáziumi bizonyítvány
  • érettségi bizonyítvány
  • szakképesítést igazoló iratok
  • diploma, leckekönyv stb.

Mit vállalunk még?

Jogi szövegek, műszaki szövegek, gazdasági iratok, orvosi papírok, marketing anyagok, weboldalak, irodalmi szövegek, egyéni szövegek stb.