Hivatalos francia fordítás

Francia magyar, magyar francia szövegfordítás Veszprémben a Veszprémi Fordítóirodában, minőségi fordítás, gyors ügyintézés, elérhető árak.

A francia nyelvet több millióan beszélik a világon nemcsak anyanyelvként, de második nyelvként is, elsősorban azokban az országokban, amelyek korábban szoros kapcsolatban álltak Franciaországgal, vagy gyarmatok voltak, vagy más státuszú országok.  Több ország hivatalos nyelve, ezért sokan foglalkoznak a francia nyelvvel az egész világon. De ahhoz, hogy professzionális fordítás is készüljön francia nyelvről magyarra, vagy magyar nyelvről franciára, ahhoz nem elegendő egyszerűen beszélni a nyelvet.

Ismerni kell mind a forrásnyelv, mind a célnyelv grammatikai szabályait, stilisztikai elemeit, és még ezen kívül azzal is tisztában kell lenni, hogy a fordítás nem történhet szó szerint, mert akkor darabos, és érthetetlen lesz a szöveg, nem teljesíti azt a kritériumot, hogy anyanyelvi legyen. A Veszprémi Fordítóiroda csak olyan anyanyelvi francia fordítókkal dolgozik, akik profik szakmájukban, minőségi és gyors fordítást készítenek. Francia fordítási árajánlatunkat igényelje most!

Hivatalos francia fordítás Veszprémben

A hivatalos fordításokat, melyeket a fordítóirodák készítenek, a legtöbb magyar hivatalos szerv elfogadja. A hivatalos fordítások jellemzője, hogy záradékosak és bélyegzővel ellátottak. Mi gyorsan, olcsón készítjük el a hivatalos francia fordítást! Válasszon minket, ajánlatunkat kérje a 06 30 443 8082-es telefonszámon, vagy a glajtos@yahoo.com címen, illetve kitöltheti oldalunk Ajánlatkérés rovatát is!

Francia szakfordítás, lektorálás és más szolgáltatások

Francia szakszövegeket anyanyelvi francia szakfordítókkal fordíttasson! Az anyanyelvi szakfordító biztosíték arra, hogy olyan fordítás készül, amelyen egyáltalán nem is érezhető, hogy fordítás. Anyanyelvű francia lektorokat is bevonunk a munkába, ha szükségesnek tartjuk, illetve a megrendelő külön kérésére. Francia lektoraink hihetetlen gyorsasággal képesek ellenőrizni a szövegeket, így a megrendelőhöz hamar visszajut a kész munka.

Francia tolmácsokat biztosítunk a hét minden napján, akár hétvégeken is! Francia tolmácsaink árajánlatáért írjon nekünk, vagy hívjon bennünket telefonon! Meglátja, árainkban és minőségi munkánkban nem fog csalódni! Várjuk jelentkezését, legyen Ön is a Veszprémi Fordítóiroda kedves ügyfele!

Hívjon most a 06 30 2199 300 számon!