Román fordítás

Ha román fordítót keres, vagy egy szöveget szeretne lektorálni, de nem szeretne egy vagyont kiadni rá, s szorít a határidő, keressen fel minket! A Veszprémi Fordítóiroda kedvező áron, gyorsan dolgozik, anyanyelvi fordítókkal, így biztos lehet benne, hogy a fordítani kívánt szövege jó kezekbe kerül!
Munkánkkal többszáz ügyfelünk elégedett, s garantáljuk, hogy Ön sem fog csalódni. Keressen fel minket, bizalmát minőségi munkánkkal viszonozzuk.

Elérhetőségeink:
Telefonszám: 06-30/21-99-300
E-mail cím: glajtos@yahoo.com

Román fordítás – megnövekedett igények, megnövekedett munkatempó

Manapság egyre többen döntenek úgy, hogy külföldön próbálnak szerencsét, ilyenkor pedig számtalan papír, okmány fordítására lehet szükség. Vagy a nyaralás során történik egy baleset, és a kórházban kapott papírokból egy szót sem értünk. Ilyenkor jön jól egy anyanyelvi fordító, akinek semmilyen szöveg nem okoz gondot: munkavállaláshoz szükséges igazolások, papírok, jogi szöveg, orvosi papírok… Fordítóink nap mint nap találkoznak ilyen, és ehhez hasonló dokumentumokkal. Tapasztalatukból kifolyólag pedig nem csupán megbízhatóan, de gyorsan is dolgoznak: ha rövid a határidő, és gyorsfordítás szükséges, forduljon hozzánk! Küldje el e-mailben a szöveget vagy dokumentumot, mi rövid időn belül jelentkezünk árajánlatunkkal, és a megbecsült határidővel. A szöveg hosszától és összetettségétől függően akár még a megrendelés napján kézhez kaphatja a román fordítást.

Expressz orosz fordítás, ha a munka tegnapre kell, némi felár ellenében azt is vállaljuk.

Román fordítás és lektorálás

Nem csupán fordítást vállalunk. Ha egy meglévő szöveget szeretne ellenőriztetni lektoraink várják megkeresését! Szakértő, képzett kollégák alkotják csapatunkat, minden munkára minőségi garanciát vállalunk.

Minőségi román fordítás minden szövegtípus és minden szakterület esetén

Csapatunk összetétele rendkívül változatos. Jogi, gazdasági, orvosi, marketing vagy épp műszaki területen jártas szakfordítókkal dolgozunk, így az ön iratai, szövegei mindig szakértő kezekbe kerülnek. Tudjuk jól, hogy a komplex és külön szakzsargonban íródott szövegek fordítását nem bízhatjuk laikusra. Munkánk minőségére és az Ön elégedettségére kényesek vagyunk, így mindig csak a legjobbat kaphatja, ha minket választ!

Román-magyar, magyar-román fordítás, szakfordítás, hivatalos dokumentum fordítása románra, illetve románról magyarra, lektorálás, tolmácsolás kedvező áron, gyorsan, anyanyelvi fordítókkal és tolmácsokkal a Veszprémi Fordítóirodánál! Tudjuk, hogy vannak halaszthatatlan, sürgősen elintézendő dolgok, amik nem várhatnak hétfőig, ezért mi hétvégén, és ünnepnapokon is elérhetőek vagyunk.

További kérdések esetén forduljon segítőkész munkatársainkhoz, akik telefonon és e-mailben várják az Ön megkeresését.