Cseh fordítás

Minőségi cseh fordítás, szakfordítás Veszprémben

Cseh nyelvről szeretne magyarra fordítani, vagy magyarról csehre? Anyanyelvi fordítóink gyorsak, precízek, áraink pedig elérhetőek. Nincs más dolga mint emailben elküldeni nekünk a fordítandó szöveget, és amint elfogadja árajánlatunkat, mi hozzá is kezdünk a fordításhoz. Ügyeljen rá, hogy ne felejtse el megírni milyen nyelvre szeretné a fordítást, hiszen irodánk a csehen kívül sok más nyelvre is fordít. Valamint a postán is meg szeretné kapni a kész szöveget, mindenképp írja meg postacímét is.

Emailcímünk: bilinguaforditasok@gmail.com
Telefonszámunk: 06 30 2199 300

Gyors, hivatalos cseh fordítás Veszprémben

A hivatalos fordításokat mindig pecséttel, aláírással és záradékkal látjuk el, és magyar szalaggal fűzzük össze az eredetivel. Nem mindegy azonban hogy Önnek hivatalos vagy hiteles fordításra van szüksége, hiszen hivatalos fordítást bármelyik fordítóiroda készíthet, hiteles fordítást viszont csak az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda ( www.offi.hu ) készíthet. Ezért fontos hogy tudja, milyen fordításra van szüksége.

Hogyan kapom kézhez a fordítást, hogyan fizethetek?

A kész fordítást elküldjük Önnek emailben, valamint elsőbbségi borítékban postán is. A postaköltséget irodánk állja, fizetni pedig elég azután, hogy megkapta a fordítást. Fizetni rózsaszín csekkes utalással, PayPal-on keresztül, vagy pedig CIB Bankos számlaszámunkra történő utalással lehetséges.

Áraink

Erkölcsi bizonyítványt 6.500 forintos áron, érettségi bizonyítványt pedig ~6.500 forintért fordítunk. Irodánknál van egy minimális fordítási ár, 3.000 forint. 3.000 forint lesz tehát az ár akkor is, ha csupán fél oldalt vagy két mondatot szeretne fordítani.

Általános szövegeket cseh nyelvről illetve cseh nyelvre 1.80-2.00 forint/leütés áron fordítunk, de az ár változhat a szöveg hosszúságától illetve nehézségétől. Részletekért kérjen árajánlatot emailben vagy telefonon.

Emailcímünk: bilinguaforditasok@gmail.com
Telefonszámunk: 06 30 2199 300

Miért válasszon minket?

Kollégáink, fordítóink gyorsak és megbízhatóak. Szeretjük amit csinálunk, és komolyan vesszük a munkánkat, ezért vagyunk képesek gyorsan és magas színvonalon dolgozni. Azért dolgozunk hogy ügyfeleink elégedettek legyenek velünk, és az elvégzett munkával, igyekszünk bármiben segíteni Önnek. Ha bármilyen kérdése van a fordítás menetével kapcsolatban, hívjon minket bizalommal a 06 30 2199 300 telefonszámon, vagy írjon emailcímünkre: bilinguaforditasok@gmail.com.