Olasz fordítás

Olasz fordítás, szakfordítás, hivatalos fordítás, lektorálás…Árajánlat egy órán belül, fordítás akár néhány óra alatt!

Ha minőségi olasz fordításra van szüksége, válassza anyanyelvi fordítóinkat! Veszprém legnépszerűbb fordítóirodája a hét minden napján rendelkezésre áll. Rövid határidőkkel, jutányos árakkal és szakképzett fordítóink munkájára vállalt minőségi garanciával várjuk megkeresését.

Elérhetőségek:

E-mail: glajtos@yahoo.com
Telefonszám: 06-30/21-99-300

Olasz fordítás, mely minden tekintetben helyes

A szakfordítás lehet szakszerű, lehet tartalmilag maradéktalan, ám a mi fordításunk még nyelvhelyességileg is kifogástalan és választákos. Hogyan lehetséges ez? Anyanyelvi szakfordítókkal.
Fordítók és tolmácsok tömkelege kínál minőségi munkát, azonban mi úgy gondoltuk, hogy kizárólag a maximumot adjuk ki kezünkből. Ezért toboroztunk több száz fős csapatot, melyben mindenki anyanyelvi fordítóként a saját szakterületének szövegeivel foglalkozik.

A jogi, orvosi, műszaki vagy éppen gazdasági szövegek sajátos szóhasználata, az adott szaknyelv ismerete elengedhetetlen ahhoz, hogy maximálisan megbízható fordítás készüljön. Ezért szervezzük úgy munkáinkat, hogy mindig azon szakfordító kolléga foglalkozzon az Ön megbízásával, aki az érintett területen szerzett képesítést, esetleg jelenleg is aktívan az adott területen mozog.

A fordításoknál az anyanyelvűség hasznát a munka gyors elkészülésében és a szöveg kellemes olvashatóságában és kifogástalan stílusában lehet észrevenni. Miért elégedne meg a megfelelővel, ha kaphat kifogástalant is?

Olasz expressz fordítás, akár mára is!

Nálunk a lehető legkevesebbet kell várnia fordítására. Több száz fordítóval dolgozunk, munkatársaink azonnal feldolgozzák megrendelését, sok esetben azonnali árajánlatot küldünk, de legkésőbb egy órán belül válaszolunk levelére vagy hívására. Rövid határidőkkel dolgozunk, de amennyiben Önnek még a mi rendkívüli gyorsaságunk is kevés, rendelhet expressz fordítást.
A gyorsfordítás vagy expressz fordítás feláras szolgáltatás, azonban még így is versenyképes árakat biztosítunk. Teszteljen minket, most!

Garantáltan baráti árak!

Nálunk biztosan a legjobb áron juthat minőségi olasz fordításhoz. Részben egyedi árképzésünk miatt, részben pedig azért, mert nálunk ÁFA nem kerül felszámításra. Minimum 27%-os spórol a Veszprémi Fordítóirodával, ha pedig online ügyintézésünket választja, még az idejéből is kevesebbet kell rászánnia.

Az olasz fordítás ára több tényezőtől függ. Vannak darabáras megbízások és vannak karakteráras fordítások. Hívjon minket, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, legkésőbb egy órán belül tájékoztatjuk.

Kényelmes ügyintézés

Olasz fordítás online ügyintézéssel, számos fizetési lehetőséggel, hogy Önnek időt spóroljunk. Küldje el a fordítandót e-mailben, mi visszaküldjük a kész fordítást, de ha kéri, postai úton is eljuttatjuk Önhöz. A hivatalos olasz fordításokat elektronikus és papír alapon is elküldjük ügyfeleinknek.

Ha fordítást szeretne vagy kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal a fent megadott elérhetőségek egyikén! Legyen visszatérő ügyfelünk, hogy kedvezményt adhassunk!