Hivatalos angol fordítás

Angol magyar, magyar angol fordítás a Veszprémi Fordítóiroda által Veszprém megyében is, a Veszprémi Fordítóiroda vállalja mindenféle angol nyelvű szöveg fordítását magyar nyelvre, valamint magyar nyelvről angolra gyors határidővel, alacsony áron! Ajánlatunkat kérje most!

Az angol nyelvet, mivel világnyelv a világ minden táján beszélik nemcsak anyanyelvként, hanem második nyelvként is. Egy idegen nyelv akkor válik úgymond második anyanyelvünkké, ha azt a mindennapokban is használjuk. De akkor sem mindig elegendő ahhoz, hogy akár minőségi fordításra is képesek legyünk. A Veszprémi Fordítóiroda ezért olyan szakemberekkel rendelkezik, akik nemcsak a mindennapokban használják a nyelvet, hanem felsőfokú angol nyelvvizsgával rendelkeznek, ismerik a szaknyelvet, ezért anyanyelvi fordítóként dolgoznak irodánknál. Anyanyelvi angol fordítóinktól minőségi angol fordítást kap a kezébe rövid határidő alatt! Kérje árajánlatunkat angol fordításra a 06 30 219 9300 telefonszámon, vagy a glajtos@yahoo.com internet címen!

Angol magyar és magyar angol fordítások

Az angol nyelvű szövegek fordítását magyar nyelvre bízza a Veszprémi Fordítóirodára! Bármilyen angol szöveget lefordítunk magyar nyelvre: weboldal, irodalmi szöveg, üzleti levelezések, hivatalos szövegek, közgazdasági szövegek, tankönyvek, nyelvkönyvek, szakkönyvek, oklevelek, ipari szövegek stb. Ugyanígy magyar nyelvről angolra is fordítunk mindenféle szövegtípust! Angol fordításért lépjen velünk kapcsolatba, használja az ajánlatkérést a jobb oldalon!

A legtöbbet fordított dokumentumok:

  • Táppénzes papír
  • Adóigazolás
  • Erkölcsi bizonyítvány
  • Leckekönyv
  • Diploma, oklevél
  • Orvosi igazolás
  • Nyelvvizsga, képesítő bizonyítvány

Hivatalos angol fordítás akár 1 nap alatt

 

 

Hivatalos angol fordítást készítünk nagyon rövid határidővel is. Angol és magyar nyelvű záradékunkban a két szöveg tökéletes azonosságáért vállaljuk a felelősséget! Okleveleinek, szakképesítéséről szóló okleveleinek, erkölcsi bizonyítványának, anyakönyvi kivonatának, házassági levelének stb. hivatalos fordítását kérje a Veszprémi Fordítóirodától! Állunk rendelkezésére az év minden napján, a nap bármely órájában! Vegye fel velünk a kapcsolatot most!

Szakfordítás és tolmácsolás angol nyelvről magyarra, magyar nyelvről angolra

Veszprémi Fordítóirodánk várja mindazon kedves ügyfelek jelentkezését, akik szakszövegeket szeretnének angolról magyarra, vagy magyarról angolra fordíttatni. 4-6 oldalnyi terjedelem esetén a határidő 24 óra.

Angol anyanyelvi tolmácsaink a szakma legjobbjai, tolmácsolási árajánlatunkat kérje most!

Alacsony ár, minőség, gyorsaság a veszprémi Fordítóirodánál! Válasszon minket!