Spanyol fordítás

Spanyol szakfordításra van szüksége? Bízza a legjobbakra a legjobb áron. Expressz fordítás kell? Nem gond, mi vállaljuk az SOS eseteket is. Kérdésével, fordítás igényével forduljon barátságos ügyfélszolgálatunkhoz. Minden megkeresésre legkésőbb egy órán belül válaszolunk, egyes szövegtípusokra azonnali árajánlatot tudunk adni.

Spanyol fordítás online ügyintézéssel

Ne fáradjon, nálunk néhány kattintással intézheti fordítását. Küldje el nekünk a fordítandó dokumentumot szkennelve vagy lefotózva. Mi egy órán belül válaszolunk árajánlattal és a határidővel. Ha Ön elfogadja ajánlatunkat, anyanyelvű szakfordítónk máris nekilát a munkának. Az elkészült spanyol fordítás e-mailben elektronikus formában azonnal eljut Önhöz, ahogy kollégánk elkészítette. Természetesen kérésre postázunk is, így papír alapon is megküldjük a fordítást. A hivatalos spanyol fordítások pecséttel és záradékkal ellátott formában, minden esetben megérkeznek Önhöz postán is.
A fizetést pedig az Önnek legkényelmesebb módon intézheti:

  • Banki átutalással (külföldről és felföldről, eurós és forintos számlára, PayPal-lal)
  • Banki befizetéssel bankfiókjában
  • Postai befizetéssel

Expressz spanyol fordítás

A gyorsfordítás mai rohanó világunkban már elengedhetetlen. A különböző ügyintézési procedúrák sokszor elhúzódnak, miközben a végeredményre már ma szükség volna. Mi abban tudunk segíteni, hogy a fordítás hiány amiatt ne tolódjanak ügyei. Alapvetően rövid határidőkkel dolgozunk, ám amennyiben Önnek még a mi gyorsaságunk is kevés, kérheti expressz fordítás szolgáltatásunkat.

Az expressz spanyol fordítás villámgyors megoldást jelent. Ez a szolgáltatásunk feláras, mivel kollégáinktól azonnali átszervezést és sok esetben esti – éjszakai munkavégzést igényel.

Tegyen próbára minket, tesztelje le villámgyorsaságunkat még ma!

Anyanyelvi fordítók, szakterület szerinti munkakiosztás

Tudja mitől kifogástalan egy fordítás? Attól, hogy a célnyelvet beszélők számára nem tűnik fel, hogy eredetileg nem az ő nyelvükön íródott. Ehhez anyanyelvi fordító kell, aki az adott szöveg szaknyelvét és stílusát is ismeri. Jogi szöveget jogi területen jártas szakfordítónk kapja, míg az orvosi szövegeket egészségügyi képesítésű fordító fordítja. Nálunk alapvető, hogy maximális eredményt várunk, így Ön bízhat a dokumentumban, melyet visszakap. Ha még ez sem lenne elég biztosíték, minden munkánkra minőségi garanciát vállalunk.

Hivatalos spanyol fordítás, spanyol gyorsfordítás, spanyol – magyar, magyar – spanyol fordítás Veszprémben, a legnépszerűbb Veszprémi Fordítóirodától. Válasszon minket, ha minőség kell, legyen visszatérő ügyfelünk, hogy kedvezményekben részesíthessük!