Ukrán fordítás

UKRÁN

Ukrán-magyar, magyar-ukrán fordítás Veszprémben – jutányos áron, gyorsan!
A több éves tapasztalattal rendelkező, anyanyelvi fordítókkal dolgozó Veszprémi Fordítóiroda gyors, minőségi fordítást vállal kedvező áron. Ha fontos Önnek a megbízhatóság, ukrán fordítót, tolmácsot vagy lektort keres, forduljon hozzánk! Telefonon és e-mailben egyaránt elérhetőek vagyunk. Árajánlatot egy órán belül küldünk, vállalási határidőnk pedig leveszi majd a lábáról!

Ukrán fordítás – szövegtípusok

Az alábbi felsorolásban láthatja a leggyakrabban beérkező megrendeléseinket. Ez csupán egy iránymutató, hogy mi mindennel fordulhat hozzánk, ha ukrán fordítás igénye van, de bármilyen szöveget küldhet nekünk, anyanyelvi fordítóink nem ismernek lehetetlent. Munkatársaink számos különböző szakterületeken jártasak, így biztosan találunk az ön szövegéhez szakértő fordítót.

 • Munkaszerződés
 • Bérleti szerződés
 • Adásvételi szerződés
 • Jövedelemigazolás
 • Erkölcsi bizonyítvány
 • Orvosi papírok – zárójelentés, ambuláns lap, stb.
 • Iskolai végzettséget igazoló papírok: bizonyítvány, oklevél, diploma
 • Használati útmutató
 • Weboldal szövege
 • Rendőrségi papírok
 • Bírósági végzés

Ha Önnek ukrán fordításra van szüksége, keresse a leggyorsabb, leggazdaságosabb és legmegbízhatóbb megoldást! Minket!

Telefonszámunk: 06-30/21-99-300
E-mail címünk: glajtos@yahoo.com

Ukrán gyorsfordítás, expressz fordítás

Nálunk nem kell heteket, de még csak napokat sem várni! Anyanyelvi fordítóink több éves tapasztalattal a hátuk mögött akár 24 órán belül is elkészítik Önnek a kért szöveg fordítását. Ne aggódjon, a gyorsaság nem megy a minőség rovására! Forduljon hozzánk bizalommal! Küldje el a fordítani kívánt szöveget vagy dokumentumot e-mailben, s mi azonnal küldünk egy árajánlatot, valamint a fordítás elkészülésének határidejét. Érdeklődjön most, döntsön egy órán belül és kapja a legjobbat a leggyorsabban!

Ukrán fordítás szakértők tollából

Munkaszervezésünk és magas létszámú szakfordító gárdánk lehetővé teszi, hogy minden szakterület szövege hozzáértő kezekbe kerüljön. Nálunk nem laikusok dolgoznak a jogi, orvosi, gazdasági, műszaki stb. szövegeken, hanem az adott területen jártas kolléga. A szakfordítás felelősségteljes munka, mi pedig minőségi garanciát vállalunk rá.

Az ukrán fordítás ára

ÁFA mentes árakkal dolgozunk, s nincsenek rejtett költségek. A gyakrabban előforduló okmányokat, szövegeket legtöbbször darabáron fordítjuk, a komplex munkáknál azonban karakterárat alkalmazunk. Áraink jutányosak, győződjön meg róla most!

Tegye próbára fordítóinkat, ők nem riadnak vissza a kihívásoktól sem. Szakfordítás, lektorálás, hivatalos fordítás, expressz fordítás ukránról magyarra vagy magyarról ukránra. Válassza a Veszprémi Fordítóirodát, hívjon minket még ma!