Szakterületeink

Általában elmondható, hogy a Veszprémi Fordítóiroda mindennemű fordítást el tud készíteni Önnek, mégis a legtöbb fordítás valamely alábbi kategóriába sorolható.

Weboldal fordítás, webshop fordítás, lokalizáció

A weboldal fordítást főleg cégek, vállalkozások kérik tőlünk, akik szeretnének még több látogatóra szert tenni, s így remélhetőleg a forgalmuk is nagyobb lesz. A weboldal fordítás megrendeléséhez elég, ha elmondja, hogy melyik oldalról van szó, mi megnézzük és elküldjük az árajánlatot emailben. Ha esetleg word-ben van meg a szöveg az is jó, arra is tudunk árat és határidőt mondani.

Műszaki fordítás, termékkatalógus, kézikönyv

A legtöbb európai nyelven vállaljuk használati utasítások, műszaki kézikönyvek fordítását gyorsan és szakszerűen, kérjen tőlünk árajánlatot most.

Gazdasági, üzleti szövegek fordítása

Marketing szöveg, tréning anyag, prezentáció fordítása, betanítási anyagok, leírás, pályázati dokumentáció, üzleti terv, könyvelés és mérleg, kimutatások, riportok, számlák fordítása több nyelven, hivatalosan vagy egyszerű fordításként.

Jogi fordítás angol, német, szlovák, spanyol nyelveken Veszprémben

Szerződés, határozat, végzés, ítélet, adásvételi szerződés, ajándékozási szerződés vagy céggel, cégalapítással kapcsolatos bármilyen dokumentum fordítása rövid időn belül.

Részletes tájékoztatást szívesen nyújtunk telefonon: 06 30 2199 300, hívjon most!